Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.03.2009, 11:10   #65
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı yine BİLİCA idi. Yerinde müdahaleleri, topu oyuna sokması ve defansı rahatlatması ile yine 1 numara idi. SYLLA o mevkinin adamı olmamasına rağmen çokta güzel oynadı sağbekte. Birde MURAT ERDOĞAN, kimse beğenmiyor bu adamı ama ben geldiği günden beri tutarım Murat'ı, dün de orta sahada tek başına oynadı. Ne Musa ne Sezer, ne Mohamed yoktu ortalıkta.

Maçın en kötüsü kimdi ? Maçın kötüsü yoktu ama yokları oynayan SEZER ve MOHAMED vardı. Vasatı geçemediler. MUSA ise biraz canlanır gibi olmuş.

Maçta göze çarpanlar ? 1. yarıda ki SİVASSPOR gibi oynamaya başlamamız ve düşüş dönemini atlatmış gibi görünmemiz ilerisi için ışık oldu. Birde Bülent Uygun'un ceza alması takıma ayrı bir motivasyon katıyor.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahamız eski gücündenve oyun disiplininden kopuk oynuyor. Her hafta sadece 1 futbolcu canla başla oynuyor bu mevkide. Tamam İBRAHİM DAĞAŞAN defans koordinasyonunu sağlıyor ama iler ile köprü olan, pasörlük yapan futbolcu az. Mohamed'in, Musa'nın eski günlerini arıyoruz. Yeter artık MUSA dön artık !...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Çok güzel ve zevkli bir maç oldu. Galibiyet hakkımızdı. Girdiğimiz pozisyonlardan birini daha gole çevirseydik inanın başka gol yemezdik ve gaibiyet bizim olurdu.

Taraftar nasıldı ? Taraftar çok iyiydi. Kesinlikle bir düzelme var taraftarda. Hele de kale çaprazında ki YİĞİDO GENÇLİK süperdi. Hiç susmadılar. Ayrıca ben taraftara TEŞEKKÜR edeceğim çünkü istediğim gibi hiç susmamacasına ISLIK PROTESTOSU yaptılar. Süperdiler.

Televizyonda en çok Beşiktaş taraftarının sesinin duyulması ise yayıncı kuruluşun o tribün önüne mikrofon yerleştirmesinden oluyor. Yoksa 850 kişilik bir grup, 13.000 kişiden fazla ses çıkartamaz. Buradan da Lig Tv'yi kınıyorum.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...