Cevap: Maçı Değerlendirelim
artık Balili yi görmemiz lazım. girer girmez gol pozisyonları yaptı. Tek yapılması gereken mehmet yerine balili ye kontrataklarda top atmak ama havadan şişirmeler değil önüne atmak. kontrataklarda. yeterki kontratakda balilinin önüne top düşsün. sonuç % 100 gol pozisyonu. inanın çok farklı oluyor. zaten gördük. karşı takımı hallaç pamuğu gibi dağıtıyor. kamanan dan önce balili değerlendirilmeli diyorum.
maçın en kötüsü yine bizdik. malesef taraftar. Sayın hocam şu taraftarlarıda bir organize etsen. şu işede bir el atsan diyorum. bu işte sana bakıyor. bu meseleyide halledersin inanıyorum. ve çok güzel olur. bir eskişehir, bursa bjk vs. ..taraftarları gibi niye olamasın yiğido. senin organizatör fikir ve emeklerine ihtiyaç var. ve büyük takıma büyük taraftar lazım.
tekliffim ise= ateşli taraftarlardan iki grup oluşturularak iki kale arkasına yerleştirilecek. 100 kişilik iki grup. bunlar karşılıklı tezahürat yapınca stad inleyecek. diğer tribünlerin başına bir amigo konarak bu gruplara uyum sağlanması sağlanacak.
ikinci teklifim= malesef slogan bilmiyoruz. ve bildiklerimiz kısa sloganlar. (kırmızı beyaz sivas...) hemen bitiryor. uzun sürmüyor. basit uzun süren sloganlar üretmemiz lazım. bunlarıda kale arkası önder gruplara öğretip daha sonra tüm stada yayılması sağlanabilir.
Gerekirse amigolar ellerinde bu sloganları yazılı şekilini göstererek yapabilirler. lütfen bu konuda işe el atmanızı istiyor değerli hocam. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve hörmetler
|