Usta Yiğido
1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Trabzonspor maçı ve yine aynı terane.
Bütün sayfaları uzun uzadıya okumaya gerek duymadım.En yakın üstümdeki mesajlara bir kaç yazı yazayım.
Yani bu tip asarım keserimvari yazı yazdığında MERİTHAN'dan çok korktuğumuzu sanıyorsunuz haliyle.Beni epey güldürdü bilmenizi isterim.
Üstteki forum yönetici arkadaşa bir lafım var.Bize Her Yer Trabzon lafına sallayana kadar 58inci dakikada havaya uçma sebebinizin kaynağını bir araştırın.Hem öyle büyük konuşmaya gerek yok Mecnun baba Bize Her Yer Sivas diye atkı çıkarır apışıp kalırsın.
Kempes.Keşke biraz araştırma zahmetinde bulunsaydınız da şu yazınız saçmalıktan öteye geçmeseydi.Çok geçmişe bile gitmeye gerek yok 2002 yılındaki Sebat ve Rize maçlarımızın sonuçlarına bir bak ve kaç puanla şampiyonluğu kaçırdığımız hakkında fikir yürütmeye çalış.Sonra kademe atlayıp eski Samsunsprolu,Zonguldaksporlu,G iresunsporlu,Ordusporlu olan ligdeki skorlarımıza bak.Zor bir ödev olmasa gerek.
Buraya hepinize cevap yetiştirmeye veya birilerini alt etme niyetiyle yazmıyorum.Biliyorum ki yazımdan sonra saldıracaksınız.Ama en azından dolu konuşunda ortak noktamız futbol bilgisi olsun.
|
Düşmanlık tohumlarının atıldığı ilk maçtan sonra bu sitede Trabzonspor'u savunduğum ve birçok hemşerim tarafından suçlandığım günleri unutmadım.Sonra sizin sitenize üye olup güzel güzel birşeyleri anlatmaya çalışırken yediğim küfürleri buna rağmen seviyemi bozmadığım halde üyeliğimin banlanmasını da unutmadım.
Günler ve sezonlar geçtikçe sadece bize karşı tavırlarınızdan değil, kendi takımınıza futbolcu ve başkanlarınıza tavırlarınızıda gördükçe sitedeki hemşerilerimin sizin hakkınızdaki düşüncelerinde ne kadar haklı olduğunu anladım.
Şimdi istersen malum o siteye gir ve "Sivas'ta trabzon korkusu" başlığındaki seviyesisliği ve aşağılıklığı bir gör istersen. Gerçi silinmiş mesajları görme şansın olsa trabzonsuporluların seviyesini buradada rahatlıkla görebilirdin.Siz böyleydiniz, şuanda busunuz ve böyle kalacaksınız.
Trabzonlu benimde çok arkadaşım var daha 2008'in son aylarında birisini Sivas'ta misafir ettim.Ama bu Trabzonspordan nefret etmemi önlemiyor.Birşey daha söyleyeceğim.Bana kalsa sen dahil hiçbirinize bu forumda üyelik ve yorum yapma şansı bile tanımam ama bu konuda yetkilerimi aşamıyorum.Ama bana tanıyacağın ilk fırsatta seni banlamaktan zevk duyacağımıda unutma!
|