Alıntı:
konuk66 Nickli Üyeden Alıntı
selam ederim dostlar ben yozgatlıyım 41 yasındayım 35 yıldır Trabzonspor'luyum. Bazı genç arkadaşlarımın yazdıgı hiçbir gercekcilik payı olmayan bir yazı beni çok ama çok üzdü kendisini bilgilendirme gereği hissettim. Burdan kendisini bilgilendirmeye calısacagım. Söylediği şey kazanmış bulundugumuz şanlı şampiyonluklar hakkında idi. Yok giresun rize yazmış bir de kafasındanr sallamısbelli.Üşenmedim turdum o skorları cıkardım dostlar. O dönemleri unutamam. Onlara laf gelmesi hele ki benm cocugun asındaki genclerden beni çok üzer.
74-75 seneside şampiyon olmamıza rağmen samsunspor'u hiç yenememişiz. Samsundaki maç 1-1 Trabzondaki maç ise 0-0 sona ermiştir. Artık efsane oldugumuz senelerde 76-77den örnek vereyim gs fb bjk hepsini yenmişiz ama giresunspora yenilmişiz. 78, 80-81 de keza aynı şekilde. Şampiyonluklarımızda bütün puanlarımızı karadeniz takımlarına kaptırmısız. O donemlerde Trabzonspor öyle bir takımdı ki RıvanDilmen kardeşimin lafı vardır ortasahayı gectigimizde Trabzonspor'a gol atmış gibi sevinirdik. Barcelonaları interleri liverpoolları lyonları yenen lk Türk takımıdır Trabzonspor dostlarım. Gencler belki bilemez ama elbet aranızda benm yaşıtım olan dostlar vardır onlar çok iyi bilir o donemlerimizi. 40 yılda 200binlik bir kentin yapabilecegi maksimum basarıyı yakalamıstır Trabzonspor Fifa baskanınında acıkladıgı gibi dün en büyük 2. şehir takımı olabilmiştir. Evet arkadaslar kızdıgınız herşeye tepki koyup bişeler yazabilirsiniz ama efsane Trabzonspora Trabzonspor tarihine birşey yazamazsınız ayıp olur lutfen gencler özellikle size diyorum.
lige 74 te geldik o tarihten bu yana fb 9 gs 9 bjk 7 ve biz 6 kere almışız kupayı. Cumhurbaskanlıgı ve Basbakanlık kupalarını en cok biz almışız. Türkiye kupasını gs den sonra en cok kaldıran ekip olmuşuz kadar 100 yıllık ekiplerin arasından. Gordugunuz gibi bazı karsılastırmalara girilmesi bile yanlış dostlar evet Sivasspor 2 yıldır benide cok mutlu eden guzel bir çıkış yaptı ama sakın Trabzonspor ile karsılastırmayın yolun çok başındasınız daha her zaman böyle sıkı sıkı olun yürüyün. Trabzonspor'u örnek alabilirsiniz çünkü başındasınız daha marım Sivasspor'da daimi olur bu yolda ve iyi yerlere gelir.
Sunuda unutmayınki burda sivaslıların hepsi yoktur. Öte tarafta da trabzonluların hepsi yoktur. Bu 2 güzide kentin insanlarının kardeliğide devam ediyor kimsenin gücü yetmez bunun önüne geçmeye.
Allah'a emanet oln kalın sağlıcakla dostlar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
|
alacağımız son örnek ts olur bide karşılaştırma felen diyosun sen niye kendini fb bjk gs karşılaştırıyosun senin avrupada ne başarın var bunlara karşı bırak avrupayı türkiyede bunlara karşı ne başarın var sakın sizde kendinizi bu takımlarla kıyaslamayın