Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
Bülent UYGUN'un olan antipatikliğinden ötürü Sivasspor'u eleştirme cesareti bulmuşsun tmm aferin ben sana sorarım fatih tekke gökdeniz karadenizin iddaa oyunlarında adlarının baş sayfalarında yer almasını ve silahla adam vurup bir gün ceza almamalarını, gökdeniz karadenizin 1 sezon futboldan men edildiğini , bir taraftarın sahaya girip Mehmet YILDIZ'a vurmak isteyipte sonrasında yediği dayağı sana hatırlatmazmıyım. Sen nasıl bir üni. öğrencisisin diye sormazlarmı adama ? bu nasıl bir tezat bunasıl bir çelişkidir.. Dinime küfür eden müslüman olsa.....
|
yazdıklarımı tekrar okursanız asıl çelişenin siz olduğunu göreceksiniz...Yaşınızı bilmiyorum ondan dolayı bunu bir terbiyesizlik olarak algılamayın..Ben sivassporu eleştirmedim önceki sayfalara bakarsanız çoğu yerde de sivassporumuz dedim çünkü memleketimim takımı..Trabzonspor hariç her maçtada destekçisiyim sadece antipatik geliyo bülent uygun yüzünden dedim bana karşı ve bu gayet doğaldır size gökdeniz fatih veya bir başkası yüzünden trabzonsporun antipatik gelmesi kadar ancak kimse kimseye antipatik diye hakaret etmesin kendi sitemde de sizin sitenizde de Çünkü ben lise hayatımı trabzonda geçirdim ve sivaslılar orda çok ayrı görülür..sadece bunu söyledim ve büyük olmamız için biraz sabretmeniz gerektiğini söyledim..Ve yükselmek için bazılarını düşürmeye mazisini yok saymaya gerek olmadığını böyle bir yarışa girerse sivas trabzonun altında ezileceğini söyledim(Başarı ) olarak o gün bende sivasta olacam hem aile ziyareti hemde maç için bu yüzden dostça bir maç olsun dedim ...Ondan doalyı söze ortamı germeyin arkadaşlar diyerek girdim hatam oldu ise affola..