Alıntı:
misafir61 Nickli Üyeden Alıntı
yazdıklarımı tekrar okursanız asıl çelişenin siz olduğunu göreceksiniz...Yaşınızı bilmiyorum ondan dolayı bunu bir terbiyesizlik olarak algılamayın..Ben sivassporu eleştirmedim önceki sayfalara bakarsanız çoğu yerde de sivassporumuz dedim çünkü memleketimim takımı..Trabzonspor hariç her maçtada destekçisiyim sadece antipatik geliyo bülent uygun yüzünden dedim bana karşı ve bu gayet doğaldır size gökdeniz fatih veya bir başkası yüzünden trabzonsporun antipatik gelmesi kadar ancak kimse kimseye antipatik diye hakaret etmesin kendi sitemde de sizin sitenizde de Çünkü ben lise hayatımı trabzonda geçirdim ve sivaslılar orda çok ayrı görülür..sadece bunu söyledim ve büyük olmamız için biraz sabretmeniz gerektiğini söyledim..Ve yükselmek için bazılarını düşürmeye mazisini yok saymaya gerek olmadığını böyle bir yarışa girerse sivas trabzonun altında ezileceğini söyledim(Başarı ) olarak o gün bende sivasta olacam hem aile ziyareti hemde maç için bu yüzden dostça bir maç olsun dedim ...Ondan doalyı söze ortamı germeyin arkadaşlar diyerek girdim hatam oldu ise affola..
|
Tezi oluşturan sensin tezatı bende arayan sensin çelişki golu bir. İkili frekanslar ezelden beri hep uyus olurum ( iki takım tutanlara ) Trabzonluları bana öğretmeye boşuna uğraşma senden iyi tanırım, benim problemim trabzonlularla değil trabzonsporlularla , ama edebi efendice yorumlarada saygılıyım. Sen kendi doğrunu savunuyorsun ben doğrumu , ben bir doğru arayışı içinde değilim. Ama senin doğrunda bana göre doğru değil ....