Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''
Alt 16.04.2009, 15:09   #56
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''

Alıntı:
alperenler61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim yanlış düşünüyorsun ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum Sivaslılarla ve Sivassporlularlada bi alıp veremediğim yok.Aksine benim eşimde Sivaslıdır.Şimdi Trabzonsporluyum diye senin benle probleminmi var?yada sen Sivassporlusun diye benim seninle ne problemim olabilir?Trabzonsporun sitesinede girdim gerçekten çok üzücü yazılar yazılmış karşılıklı birbirinize hemde ülkenin en önemli iki şehrinin bu şekilde atışmasından hatta küfür bile etmesinden ben rahatsız oluyorum küfür edince elinize ne geçeek ben şimdi burada yada trabzonsporun sitesinde izleyeyim millet neler yazıyor ağza alınmayacak küfürler ben onları izledimmi inanın Türk gençliğinin geleceğinden şüphe ederim bu mu bizim davamız?Kin niye nefret niye neyi paylaşamıyosunuz bir topun peşinden 22 topçu koşuyor sefasına süren o topçular siz burda birbirinize neler yazıyosunuz ayıp trabzonun sitesine girdiğimde Trabzonluluğumdan utandım açıkca yazıyorum benim memleketimin insanı bu değil bunlar provakatör aşagılık insanlar bu tarafa dönüyorum yazılarınları buradanda takip ediyorum benim aklıma kayın biraderim sivaslı yiğit kayın biraderim geliyor şüpheye düşüyorum benmi diyanlış tanımışım ye?birbirinize hergün küfüredin ne olacak sonunda o maç oynanacak bitecek bu işten nemalanlar ödüllendirilecek sizde birbirinize ettiğiniz küfürle kalacaksınız birbirinizden nefret edeceksiniz bumu olmalı ülkenin bütünlüğünü düşünüyorsanız böyle tahriklere gelmeyin lütfen şu küfrüde bir tarafa bırakın oraya gitsem sivasa agza alınmayacak laflar buraya gelsem trabzona .. benim eşimde sivaslı kendim trabzonluyum yeter artık bu küfürleri hakaretleri kaldıramıyorum ben

Aslında senin söylediklerine katılıyorum.Ama şöyle birşey var,biz burda Trabzonu hiç konuşmazdık bile yani bizim için Konya neyse,Kayseri neyse,ne bileyim Eskişehir neyse Trabzon'da oydu hatta dikkat ederseniz biz bu sitede rakiplerle ilgili başlıklar açıp onların durumları hakkında konuşma gereği bile duymayız.Ama gel gör ki herşey ismini bile ağzıma almak istemediğim o sitede yazılanları görünce başladı,herhalde ordaki insan(!) topluluğu o siteye kimsenin girmeyeceğini düşünerek inanılmaz aşağılamalar inanılmaz küfürler etmiş Sivas'ıma.Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali Sivasla ilgili başlıklar ve küfürlerle dolu o site.Bak senin nickinde Alperenler yazıyor aklıma geldi,Muhsin Başkanımız'ı seviyorsun belli.O sitede Muhsin Başkan'a methiyeler dizen topluluk bir yandan Muhsin Başkan'ın aşkım dediği Sivas'a saymışlarda saymışlar,bu nasıl bir tezatlıktır şimdi??Muhsin Başkana Yiğido derlerken yiğidolar çirkeftir demişler bu nasıl biz mantıktır soruyorum..O sitede Muhsin Başkan'a çok üzüldük yazıp bizim yas için giydiğimiz siyah formayı bile eleştirenler oldu.İşte Trabzonsporlular bu çelişkilerle boğuşuyorlar.Ve son olarak ta çelişkinin en büyüğünü yaptılar.Yıllarca Anadoluyuz diyip diyip şu anda bjknin şampiyon olması için dua eden Trabzonsporlular oluştu.Bu mu Anadoluyu tutmak bu mu 3 büyütülmüşlere karşı durmak.Yok efendim neymiş Anadolu'dan şampiyon çıksınmış ama bu birtek kendileri olsunmuş,yok efendim neymiş Anadolu'dan şampiyon çıksınmış ama Sivas olmasınmış.Ben şunu anladım ki Sivas şampiyon olmasın ama Eskişehir,Kocaeli olsun diyen Trabzonsporlular yarın birgün bu dedikleri takımlar şampiyonluğa oynadıklarında aynı Sivas'a duydukları antipatiyi duyacaklardır,adım gibi eminim bundan.Son olarak şu anda Trabzonspor benim gözümde inan 0'dan bile daha aşağıda artık Anadolu diyip durmasınlar,Anadoluyu Sivas'ı satarak çoktan sattı Trabzon seyircisi.Ha tabiki bu olay bütün Trabzonsporluları kapsamaz ama bir forumunuz,bir internet sitenizde sizi temsil eder unutmayın.