Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Serie A 2008/09
Alt 16.04.2009, 15:39   #17
mustafa_kavak58
Usta Yiğido
 
mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 3.210
Thanks: 1.032
1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Serie A 2008/09

"Artık en iyi değilim"
İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon en iyi olmadığını açıkladı. Başarılı file bekçisi bir İtalyan kanalında katıldığı ''Chiambretti'' adlı şovda yaptığı açıklamada, şu anda Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın kendisinden daha başarılı olduğunu ve Cesar'ın gittikçe yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu belirtti.

Tecrübeli eldiven, ''Her zaman yüksek tempoyla oynamanız, doğal olarak bazen form düşüklüğüne yol açabiliyor'' diyerek, şu anda İtalya'nın en iyi kalecisi olmadığını açıkladı. Buffon, kendisini böyle düşünmeye sevk eden nedenlerin başında sezon başında geçirdiği ağır sakatlığın da olumsuz etkisi olduğunu sözlerine ekledi. Juventus'u her zaman çok sevdiğini dile getiren başarılı kaleci, ''Önümüzdeki sezonlarda da Juventus'ta kalmak istiyorum. Fakat bu gelecek tekliflere kapalı olduğum anlamına gelmemelidir'' diyerek, transfer dedikodularına nokta koymamış oldu.

Buffon, 2006 yılında yaşadıkları ''Calciopoli'' skandalıyla İtalya İkinci Ligi'ne (Serie B) düşürüldüklerinde kimsenin Juventus'la anlaşmaya yanaşmadığını ve yıldız futbolculardan Patrick Viera ile Zlatan Ibrahimovic'in Inter'e transfer olmalarının takımı olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.

Şampiyonluk yarışına da değinen Buffon, ''Şu anda Inter şampiyonluğa çok yakın. Bu noktadan sonra kaybedeceklerini sanmıyorum'' dedi.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustafa_kavak58'a Teşekkür Ediyor...