Alıntı:
Ulubatli58 Nickli Üyeden Alıntı
canli tavukla sivasspor ne ayak anlamadim 
|
Saygıdeğer Ulubatli58 adlı üyemize
Form sayfamızdaki şu başlığı çok dikkatli sanırım okumadınız:
" Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım Burada güzel kentimiz Sivas hakkında değişik Bilgiler verebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sivas'ımızı güzelliklerini anlatalım "
Burası Sivasspor sitesi ama ben bu başlığa uygun yazı yazdım. Eleştirinizi ona göre yapınız.Ayrıca bu başlığı önemsemeyip, burasını sadece spor sitesi gibi gören birkaç üyemizin yine olduğunu farkettim ve artık bende Sivas hakkında bu sitemize uzun süredir birşey yazmıyorum . İşte görüyorsunuz ya Sivas'ımızı özveri ve coşku ile tanıtmaya çalışmama rağmen teşekkür etmek yerine siz ve bir kaç üyemizin (isimleri bende kalsın) burası spor sitesi bunları yazmanıza ne gerek var diye görüş bildirenler olduğu için artık yazmıyıorum. Hatta form sayfasında şiiri başlığı olduğu için şiirlerimi dahi paylaşmıştım ama " neden b urada şiir var şiir yazdın ""diyen üyelerimiz de olduğu için artık ne şiir nede yazılarımı bu sitemizde paylaşmıyorum" .
Saygıdeğer site yöneticimizede diyorum ki:
İsterseniz " Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım Burada güzel kentimiz Sivas hakkında değişik Bilgiler verebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sivas'ımızı güzelliklerini anlatalım " bu başlığı ve şiir başlığını kaldırsanızmı acaba Burada spor dışında sanırım başka şey okumak istemeye kimsenin tahammülü yok, yazık doğrusu çok yazık....İşte emeğe verilen önem, ve işte gerçekler..Üzüldüm doğrusu hemde çok....
SAYGILARIMLA