Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 20.04.2009, 01:29   #224
sivassporummm58
Yiğido
 
sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 22.08.2007
Mesajlar: 414
Thanks: 66
122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
efulim61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim sıralamamı kamuoyuna sunsak sıralamada 1-2 basamak oynar o zamanda en fazla 14.lükten 12.liğe çıkarsınız.
Ama bu başarı grafiği ile elbetteki 4.lüğümüzüde elimizden alabilirsiniz.

Ben Sivassporu küçültmeye çalışmıyorum.
Ama sizlerde 2 yıllık grafiğinizle hemen Trabzonsporun tahtına göz koydunuz.
Gücünüzün Trabzonspora yettiğini düşünüyorsunuz.
Hal böyle olunca da bizler savunmaya geçiyoruz.
Biz bu yıl 5 kez yenildik, gs 7 fener 8. Ama kimse onlara Kümeye diye bağırmıyor. Ama Trabzonspora Malatya'da Samsun'da Diyabakırda (en yakın örnekler) kümeye diye bağırıyorlar?
Neden? Çünkü en yakın olan o. Oysaki hedef büyül olmalı değil mi ?
Bak arkadaşım senin sıralaman nasıl bir sonuç verir veya vermez orasını bilemem.
Bizim kimsenin tahtına göz koyduğumuz falan yok.Biz birileri olmaya da çalışmıyoruz.Biz sivassporuz çok açık ve net olarak.
Bizler başarılar kazandıkça şampiyonluğa yaklaştıkça sizler de bir paranoya oluşuyor tıpkı sizler 1970 li yıllarda kazandığınız şampiyonluklarda istanbul takımlarının size karşı oluşturdukları paranoyalar gibi.
İşte senin de örnek verdiğin gibi anadolunun bazı kesimlerinde size olan antipati bir anadolu takımının şampiyon olmasıyla ortadan kalkacaktır.Bunu siz de biliyorsunuz ama nedense sizle aramızda bir husumettir gidiyor.
__________________
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır