Alıntı:
ganimetci Nickli Üyeden Alıntı
ya sen bana linki yollasana.ben gecen gunu girip sivasa (BURDA TRABZONA EDILENDEN DAHA FAZLA DEGIL ) kufur ettim.adamlar beni hemen uyardi normal uyeside yoneticiside yazdiklarimi sildiler.ama sizin burda site yoneticeleri bile kufur ediyo ornek yigiter adamin her yazdigi sey kiskirtmak icin yazilmis.dedigim gibi bana link at kufur olan
|
malum sıteye sureklı gırıyorum. dedıgının tam aksıne aşağılamalar tam gaz gıdıyor..o sıtede uyelık acıp kavganın kımseye yaramayacagını yazdıktan sonra,senın yonetıcılerın tarafından atıldım,lınk atın falan dıye burda hıkaye yapma o sıtenın ne ayak oldugunu herkes cok ıyı bılır burda..yıgıter denılen arkadasada bosuna yuklenme,demekkı uzun zamandır yazdıklarınızla şişirmişsiniz adamı.. buna ragmen mesajlarında hakaret etmıyor sadece sızı sevmedıgını soyluyor.. kendınızı centılmen gostermeye calısmayın.. eger sıten kendıne guvenıyosa sıvaslıyım dıyenlerı alabılme cesaretını gostersın sıteye.. ama mumkun degıl alısmıssınız tek taraflı yazmaya bırı cvp verse ısınıze gelmez dımı?