Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.04.2009, 17:35   #6
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Şu an hayatımın en mutlu anlarından birisi... Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birisi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.

Sevgili Yiğidolar, buradan bize bu günleri yaşamamıza vesile olan sevgili Başkanımız Mecnun Odyakmaz'a, Bülent Hocamıza, bütün teknik ekibimize, istisnasız bütün futbolcularımıza teşekkür edyorum. İşte Sivas bu, işte Sivasspor bu, işte altı milyon Sivaslının gözbebeği....

Bugün sahada özlediğimiz Sivassporu gördük, geçen yıldan beri izlemeye alıştığımız, bu sene ilk yarı bol bol izlediğimiz ancak son yedi-sekiz maçtır birazcık ruhunu kaybetmiş olan Sivassporumuzun aslına geri döndüğünü gördük ve inanılmaz mutlu olduk. Musa Musa gibi, Sezer Sezer gibi, Mehmet Mehmet gibi, Hayrettin Hayrettin gibi, bütün futbolcularımız Sivas gibi Yiğido gibi oynadı ve sonuca gittik.

Tekrardan hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a da lig ikiciliği veya UEFA için başarılar diliyorum.

Bu arada Hamsi veya Hamsikafalı tabirini kullanan arkadaşlarımızı kınıyorum. Yeter artık biraz seviyeli olun. Eleştirecekseniz eleştirin ancak hala basitlik liginde zirvedesiniz. Yendik işte bunun sevinci size yetmiyor mu? Anadolunun temsilcisi Anadoluyu kucaklamalı. Bizi başkalarının yaptığı ettiği ilgilendirmez, biz kendi doğrularımızla yürüyelim!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...