Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.04.2009, 21:39   #53
Hispano
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 601 Hispano FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Hispano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben burdayım...

Her neyse ben de görüşlerimi paylaşıyım isterseniz..

Evet benim değerlendirmem şu şekilde,

Evet söze nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum...Bu takımın bu kadar ruhsuz olabileceği gerçekten aklıma gelmemişti..Sİvassspor bize top göstermedi..Onları yürekten tebrik ediyorum gerçekten..Biz mi kötü oynadık onlar mı çok iyi oynadı buna siz karar verin..Ama ben sahada Trabzonsporumu göremedim maalesef.Sivasspor bizi sahadan sildi..Futbolcularımız arasından ayakta kalan tek bir futbolcumuz bile yoktu..Sivasspor gerçekten de çok iyi oynadı..Bunu defalarca tekrarlıyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok inanarak oynadılar..Artık şampiyonluk yolunda sadece 5 maç var..Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..Gönlüm Anadolu'nun tekrar şaha kalkmasından yana..Gönlüm aşağıdaki fotoğrafta yanyana duran iki formanın birlikte şampiyonlar ligine gitmesinden yana, gönlüm kardeşlikten ya yiğidolar...Biz bugün gerçekten çok üzüldük..Ama sizin yolunuz açık olsun..

Kalın sağlıcakla...

Ama Sivas bu noktadan sonra şampiyon olamazsa gerçekten de çok ama çok yazık olur..Bizim 96'da yaşadığımız olayı yaşamazlar umarım..Bu sizin için çok ama çok büyük bir yıkım olur.
Hispano isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla