Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rakiplerimizin Maçları
Alt 27.04.2009, 20:35   #23
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rakiplerimizin Maçları

Alıntı:
Oblomov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayatta kutsal saydığım herşeyin üzerine yemin edebilirim ki bana göre %50 penatıydı yani hakem penaltı vermeyebilirdi de.Erman Toroğlu penaltı değil dedi,bir Beşiktaş düşmanı olan Metin Tokat penaltı dedi.Yani kimsede bir görüş birliği yok.Aynı hafta Bolton-Chelsea maçı oynandı,tıpa tıp aynı pozisyon yaşandı hakem penaltı verdi.

Demek istediğim,maçtan sonra sakin kafayla pozisyonu tekrar tekrar izleyen yorumcular bile ayrı ayrı yorum yapıyor,bu yüzden pozisyona penaltı veren hakeme art niyetli diyemezsin.

Tamam hakem art niyetli olsun,biz 3 puana hakem sayesinde kazandık diyelim,yahu yukarda kaç tane maçtan bahsettim kaç tane 3 puanımızın çalındığından bahsettim,kocaelispor maçından 1 hafta sonra oynanan liderlik için çıktığımız bursa maçında olanlar belli ya hepsini geç fair play liginde Beşiktaş sonuncu sırada,yani oyuncusuna en çok kart çıkan en fazla ceza alan kulüp Beşiktaş daha hala hangi akıl mantıkla hangi vicdanla federasyon Beşiktaş'ı kayırıyor denilebilir?
Güzel kardeşim lehinize verilen penaltıda artniyet olmadığını ima ediyorsun peki aleyhinize verildimi neden böyle objektif düşünemiyorsun. Taraftarlığın açılımı bellidir taraf olan sen bjklisin yani onun tarafısın bende sivaslıyım sivas tarafı sen benden objektif düşünememi istiyorsun ama sen zaten objektif değilsin biz rakibiz. eskişehir maçını hakemle kazandınız diyenlerede katılmıyorum eskişehir size hediye etmiştir.