Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''
Alt 28.04.2009, 17:03   #69
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''

Alıntı:
misafir61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anlamadığın yeri söyle kardeşim....AYRICA BİRİ İKİ TAKIM TUTMAK demiş onu bir trabzonsporlu olarak asla yapmam yapmadım sivas 2.takımım falan değil memleketim olduğu için Her zaman başarılı olmasını isterim ancak bu sivassporlu olduğum anlamına gelmez mesela kocaeli spor düşmesin istiyorum bu da kocaeli sporu tuttuğum anlamına gelmez...BEN 18 yaşındayım ve sivasın s sini duymazken ligde Trabzonla yatıp kalkıyordum..Ondan dolayı zaten 14 yaşından itibare il dışındayım ve ben sivasspor takımım demem...Memleketimin takımı derimm haaa ben sivasda iken süper lige çıksa idi 1.takımım olurmuydu aslaaaaaaa....Ama tekrar diyorum ortam gerilmesin birbirimize sövmeyelim sonuçta her küfür bana bir yandan dokunuyo ve benim gibi 1000 lerce kişi vardır sivasta...şimdi kalkıp da önce kendi takımına bak demeyin yazımda onlar da terbiyesizlik yapmıyo diye birşey demedim ...Birilerinin adım atması gerekiosa ben varım...
senin gibi binlerce kisi yok sen numuneliksin. ruyadan uyandigin zaman gel.. Sivasli Sivassporludur. Sivassporu tutmayan Sivasli olamaz.
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla