Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rakiplerimizin Maçları
Alt 04.05.2009, 09:29   #11
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Rakiplerimizin Maçları

Akşam fenerin galibiyetinden sonra çerkezin kahvesinden çıkarken yaşadığım mutluluğu anlatamam.Gündüz yaşadığım hayal kırıklığı yerini daha da kuvvetlenmiş bir şampiyonluk ümidine bıraktı...

Şimdi beklentim; artık Bülent Hoca ve futbolcularının son 4 maçta canlarını dişlerine takmalarıdır.Giden şampiyonluk geri geldi avucumuzun içine...lütfen bir antep faciası daha yaşamayalım..Ne olur savaşın biraz.Ts maçında yaptıklarınızı hatırlayın ve kendinize sonuna kadar güvenin.Bülent hocanın da artık bazı futbolculardan ümidini kesmesi lazım.Tum gibi savaşçı adamlarıda 90 dakika oynatmalı bence...

Şimdi gelelim 31. haftadaki en önemli iki rakibimizin maçlarına:

Kocaelispor - ts
Ankaraspor - bjk

bu haftaki yorumlarımın hep tersi çıktı.Ama bu sefer iddalıyım bjk bu haftada patlayacak....En kötü Ankara beraberlik alır diyorum..ts'nin işi zor beraberlik alırsa öpsün başına koysun...

haftaya fark 4 puan..ahada buraya yazdım
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır