Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gördünüz mü Anadolu hikayesini?
Alt 04.05.2009, 09:34   #5
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1614 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Gördünüz mü Anadolu hikayesini?

Alıntı:
aytugar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen yıl sivasta trabzonspora ve bu sezon trabzonspora küfür eden siz değilmiydiniz lütfen tarafsız yorum yapalım her statta oluyor bunlar geçen yıl bize kümeye diye bağıran sizin tarattarınız değilmiydi ayrıca ben sivasın şampiyon olmasını herkesten çok istiyorum anti ıstanbul ıstanbul olacagına sivas olsun ama yorum yaparken olayları tarafsız olarak yazalım çünkü bunlar her stadda oluyor geçen hafta sizin taraftarınız bize küfür etti hepinizi selam ediyorum sivaslı kardeşlerim sivaspora başarılar sivas-trabzon kolkola şampiyonlar liğine
ts ss maçından bahsedilmiyor ts kayseri maçından bahsediliyor o maçla bizim ne alakamız varki bize küfür ediliyor konuyu okuyamadıysan bidaha oku devam edin bu küfürler hakedene döner biz bunları haketmedikki

ts yi tutuyorsun sivası destekleyip sivasa küfürler ediyorsunuz siz kendinizi kandırın artık
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla