Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Dün skora üzgündüm.., bugün hayatımda ilk kez sitenize girdim ve uzun bir süre forumlarınızda
dünkü maç ile ilgili yorumları okudum.. Okudukça haklılar dedim kendi kendime. Kendimi yerinize
koydum, yine.. ben de olsam böyle yazardım herhalde dedim. arkadaşlar belkide maçın ikinci
yarısındaki G.Antep'in baskılı oyunundaki değişim herhalde sadece PROFESYONEL olmaları ile
anlatılabilir. Yani bence de imalarınızda haklısınızdır. Ama arkadaşlar size soruyorum sizce
kaç tanesi gerçekten burada doğmuş ve büyümüş sadece bu şehir adına maça çıkan FUTBOLCU dur???
birkaç kendini bilmez taraftarın maç heyecanı ile yaptıkları sevimsizlikleri sizden ricam tüm
Gaziantep halkına maletmemenizdir. "Ben o eşeklerin kulaklarını çekerim" diyeceğim ama nafile...
dün üzgündüm bugün biraz daha az üzgünüm. Sivas için bu önemli maç saat 15:00'da Beşiktaş için 19:00 ..
sanki burada hiç ışıklandırma yok, gece maçı oynanamıyormuş da!!! Resmen Beşiktaş'a maçın sonucunu
bilmeleri için fırsat tanıdılar. Bunu yapanlar da güya büyüklerimiz, bu işi bilenler!!! Ama yukarıda
bir ALLAH var ve kimsenin yanına koymaz ne güzel oldu Beşiktaş'a!!.içim ancak gece soğudu emin olun.
İnanıyorum ki bu sene hakettiğiniz şampiyonluğu bileğinizin hakkı ile alacaksınız ve ben de burada
sizinle birlikte sevineceğim.Saygılar.Gaziantep li
|