Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
arkadaslar bakın konu cok uzadı uzadıkca da ısın boyutu degısıyor...sımdı sıvaslı arkadaslar kardesımız yok dıyorda...yanı ne demek sımdı bu...allahını seversenız...gecen sene yardım kampanyası oldu dıyarbakır-antalya-kayserı-adanademirspor vb bır cok takım baskanı yardımda bulunmadımı...ben bızım baskan ıcın konusım mustafa tuncel gecen senekı adanademirspor baskanı cıktı dedıkı:'' Sivasspor gıbı onuruyla gururuyla serefıyle mucadele eden takımların herzaman arkasında ve yanındayız...'' allahınızı seversenız ne beklıyorsunuz...bakın sunu unutmayın boyle elestırıyorsunuz ama bırazda takıma bakın...sıvas erken gol buldu ve ustune yatmaya kalktı ne zamana kadar? antep 2-1 one gectıkten sonra 2 net pozısyon...ya arkadaslar anadolu sızın yanınızda olmasa bır ankaragucu-bır eskısehır-bır adana bu takımların elıne ne gececek....bıraz gercekcı olun...bakın tekrar dıyorum bız 16 senedır super lıgı gormemısız...ya bıraz anlayın ve takımınıza daha cok sahıp cıkınkı bırlık beraberlık gorsun herkes...bu ıs baska takımlara kalmasın...bakın dedıklerımden bıraz bırseyler anlayın...ben 3 senedır sıvastayım ve sıvaslı arkadaslara maca gıdek dedıgımde ne ısımız var sampıyonmu olucaz dıyorlar...yapmayın baskasına ne gerek var sız ılk olarak sehırdekı herkesı bır havaya sokun emın olun basarı kendılıgınden gelecek...benı yanlıs anlamayın bıraz özelestiri ıyıdır...saygılarımla...BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN(INSALLAH)
SEVGİ,SAYGI,BAGLILIK:ŞİMŞEKLER GRUBU
|