Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Oyuncular ( A
Alt 06.05.2009, 03:05   #10
fahrenayt
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fahrenayt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Oyuncular ( A

sivasspor hedef büyüttü duygusal davranıp tüm oyuncuları tutalım derlerse hayatlarının hatasını yaparlar.Sivas bu sezonu kurtardı ama artık hedef büyütüyor onun için tranfer şart 5 yada altı oyuncu gönderilmeli bunlar muhammed ali güçten düşmüş bülent uygun vefalı davranıyor ama futbol biryerden sonra vefa kaldırmaz mücadele şart.Diğeri kamanan saman ateşi gibi söndü,Bir diğeri balili bence balili küçük takım futbolcusu sivasspor büyüdükçe balilinin futbolu küçüldü çünkü kotraatak futbolcusu sivas artık her maçı kazanmaya çıkıyor balili bu yüzde faydalı olamıyor.Bülent uygun muhammed aliyi çok seviyor belli o zaman teknik kadroya almalı.Ama şampiyonluğa oynayan bir takım oyuncusu değil bu oyuncular.Bir de mehmet yıldızın yanına iş bitirici golcü lazım tum hiç kaleyi tutturamıyor.Orta sahanın göbeği sivasta zayıf.Bu futbolcularımız bizim kahramanlarımız ama hakikatler sahada belli oluyor.Avrupada defans dışında mücadele edecek bir yerimiz yok.Sivasın buralarda kalması için bunlar yapılmalı.Hiç kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemiyorum.Bence sivasspor şampiyon olursa bu takımın heykelini sivasın en özel yerine dikemliler.Ayrıca ben evimin çatısına sivas bayrağı dikeceğim.Herkesi sivasspor flamasını evinin camına balkona dikmeye çağırıyorum.Site yönetiminden rica ediyorum böyle bir kampanya yapsalar ne güzel olur.Şampiyon sivas.Ayrıca maçları kahvehanede izliyorum sivas seyircisinin Yazı pankart organizasyon eksikliği olduğunu hep eleştiriyorlar birşey diyemiyorum.Sivastaki seyircilerden rica ediyorum pankart açın şov yapın slogan yazında maçları izlerken sivası çekemeyenleri susturun.Teşekkürler.
fahrenayt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fahrenayt'a Teşekkür Ediyor...