Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-İst.B.B Maçı Tahmin ve Yoruml
Alt 09.05.2009, 21:21   #100
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-İst.B.B Maçı Tahmin ve Yoruml

Daha yeni maçtan geldim arkadaşlar.Çok yorgunum ve moralim çok bozuk bütün sivassporlu arkadaşlar gibi.Evet bugün maalesefki yenildik.Artık liderliği kaybettik.Adamlar bizim kalemize ilk geldilerinde ilk golü ikinci geldiklerinde ikiciyi attılar ve bıraktılar kapalı defans yaptılar.Biz ise doldur boşaltlarla bir 90 dakikayı öylece geçirdik.O kadar net pozisyonları kaçırdık ki hangisini sayayım bilmiyorum.

Bugün taraftara laf eden adamı alnının orta yerinden vururum bu kadar açık konuşuyorum.Bugün taraftar 90 dakika boyunca sesi kısılana kadar takımını destekledi.Ben böyle birşeyi süper lige çıktığımızdan bu yana ne gördüm ne de yaşadım.2-0 geriye düştüğümüzden bu yana 90 dakka boyunca seyirci her an öne geçecez umuduyla takımına desteğini sesi kısılana kadar sürdürdü.Ama futbolcularımız son vuruşları bir türlü yapamadılar.Maçta taraftarımızın da ateşlemesiyle tansiyonu yüksek bir maç oldu.İBB li futbolcular zaman geçirmek için her türlü çirkefliği de yaptılar.Hakem de bazı bölümler de onlara ayak uydurdu.Ancak onların düşme gibi bir dertleri vardı.Peki ya antep niye böyleydi???Şimdi antep bir tarafına kına yaksın...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır