Cevap: Maçın Ardından
Tamam top sevmedi eyvallah kaçtı yapacak,diyecek bir şey yok de be kardeşim 2 tane golü niye yersin sen zaten gol atamayan takımız biz hadi bu maç çok kaçırdık atamadık falan filan da sene boyunca çok mu pozisyon bulan bir takımdık biz.. Yok ileri hatta beceriksiziz daha doğrusu oyun tipimiz buna uygun değil de sen az gol yiyen müdafaa hattını nasıl oluşturuyorsun anlamadım ... Ben bizim takımda maç çevirecek bir futbolcu görmüyorum garantici bir takımız açıkcası o yüzden bu kadar kolay gol yememeliyiz.. Trabzon maçında dedik ki tamamdır bizimkiler özgüveni kazanmışlar rahat oynuyorlar falan filan da 2 haftadır neyin darlığını yaşıyoruz,neyin stresini çekiyoruz anlamış değilim..Kimse kusura bakmasın da bunu yaratanda biz taraftarlar değiliz takım sanki kendi kendine bir tribe girmiş gibi ... Biz bu takımın derecesi,aldığı başarı ne olursa olsun zaten tutmaya,desteklemeye,her alanda savunmaya devam edeceğiz zaten de ben bu son 2 haftada ne oldu da bu kadar şey değişti onu çok merak ediyorum... Bir de artık şu gönüllerin şampiyonu diyeni gırtlaklayasım geliyor...Bülent Hoca da şu hazırladığı konuşmalar verdiği röportajlar kadar takımı hazırlasa biraz bunlarında hiçbiri olmazdı ... Öyle topçuya sus emri ver,yok konuşmasın dikkati dağılmasın olayı değil bu adamı kafa olarak hazırlayacaksın yasaklarla vs. olacak iş değil.İnşallah kendilerine gelirler de bırakın bizi kendi emeklerini boşa çıkartmazlar.. Yine de ne olursa olsun her şartta Sivas'lıyız Sivasspor'luyuz,rahat olsun herkes kimsenin takımın arkasından çekildiği filan yok...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|