Cevap: Maçın Ardından
birak hoca birak iki tane capulcuyu güldürüyorsun anadolu kardesligiymis birakin bu isleri su ligde yürekten sivasi destekleyen tek takim var oda kayserispor en büyük düsmanda trabzon adamlor tutustu bizden baska anadoludan büyük cikar diye onun icin sivas ve kayseriye düsman oldular hos kendilerini anadoludan sayiyorlar bunuda anlamadim anadolunun efendisiymis trabzonun neresi anadolu anlamadim sivassporra sempati duyan takimlarida zorla kendimize düsman ettik bülent hocanin ükala ükala aciklamalari yüzünden bülent hoca ve mehmet yildiz fazla havalara girdiler sivasspor türkiyeye kendini efendi takim olarak tanitti ama bülent beyin aciklamalari yüzünden ne hale geldik kardesim su fenere bu kadar sevdalisin git oraya orda görev al her soruldugunda fenere sevdani dile getiriyorsun yazik be bu kadarda olmazki su an kime sorsan sivassporu fenerin pilot takimi diyor ayip mecburmuydun sivasi herkese öyle tanitmaya keske sivas ortalarda olsaydida kendini fenerin pilot takimi olarak bilmeseydi gecen sene kafaya oynadik tüm takimlar keske sivas sampiyon olsa dedi 7den 77ye ama bu sene ne diyorlar sivasi gercekten seven haric aman olmasin sivas sampiyon olursa fener olmus gibi diyorlar