Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın Ardından
Alt 10.05.2009, 00:20   #69
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçın Ardından

bülent hoca
ben herkes gibi sana yağcılık yapmayacağım.bu olanların tek sebebi sensin. ve şuna inandımki sen sivası şampiyon yapmak istemiyorsun. daha teknik direktörlüktede daha çok ekmek yemen gerekiyorki ortaya çıkasın. önce söyleyeceğim şey çok konuşuyorsun. ağzın laf yapıyor. futbolcuyu iyi motive edemiyorsun. ancak kendi reklamını yapıyorsun. birde menejerlik yaptığın futbolcuları öne çıkarmaya çalışıyorsun. hangi akılllı teknil direktör ligin bitmesine 4 hafta kala futbolcumu şu istiyor bu istiyor diye ortaya düşer sana soruyorum. geçen yılda mehmet yıldızla ilgili böyle şeyler konuştun bak mehmet yıldız sahada yok. sorumlusu sensin. mehmet yıldız ikinci yarı başladı başlayalı sahada yok. kale önünde toplara vuramıyor. şimdide bilicaya yaptın yapacağını. bir tutturdun gönüllerin şampiyonu diye milleti kandır kandır dur.ne gönülü bee.buraya kadar gelmişiz buradan geri döndünmü sivaslıyı madara edersin. bütün dünyadaki sivaslılar şimdi ağlıyor. kalp krizi geçirenler var. sen çıkmışsın pişkin pişkin demeçler veriyorsun. futbolcu pazarlayıp cebini doldurmaya çalışıyorsun. yazık çok yazık. o DÜNYALAR İYİSİ BAŞKANA MECNUN BAŞKANA ACI BİZE ACIMIYORSAN. o insanki sana kimseye verilmeyen yetkiler vermiş. sana güvenmiş. olur olmadık demeçler veriyorsun herkesi sivasa düşman ediyorsun. sanki düşmanımız azmış gibi.ne zaman susacaksın kardeşim. antep maçında tuttun muhammet aliyi oynattın maçı verdin. şmdi mehmet yıldız. kardeşim ben artık o adamı istemiyorum. neden sergio paşekoyu kazanmaya çalışmadın. o kalitede bir futbolcun varmı. takımlarından kovulan futbolcuları bağrına bastın bir o futbolcuyu kazanmaya çalışmadın. neden balili,yi son dakkalarda lıyorsun. mehmet yıldızdan iyi bence.hiç değilse koşuyor.yani bülent hoca sivası sen bitirdin. daha yazacak çok şey var ama boşver. yazık ettin sivasa. yazık ettin.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla