Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş gerçekler acıdır. Bana bir takım söyler misiniz ki herşey kötüye gittiğinde bile yönetim teknik heyet futbolcuların hatsını söylemesin. Doğru biz daha taraftar olamadık sadece verilenleri almakla meşgulüz.Bizim vereceklerimiz yada fikirlerimiz önemli değil. Yoksa koskoca bejek febe gese tese teknik direktör gönderirken yönetim istifa diye bağırırken oyuncularının kafasına buldukları herşeyi fırlatırken onlar taraftar değil. Koyun olup güdülen bulduğuyla geçinen aza kanaat eden bizler (sizler) taraftarız...
|
İyi güzel demişinde gardaşım bizim büyüklügümüz onlardan farkımız bunlar işte onun içindirki biz takımımıza destek olup takımımızın gittigi yere kadar desteklmeliyiz birde burda hata söyleme deyil insanların gururu haysiyeti önemlidir. buda cogu arkadaş eleştirmemiş adeta yerden yere vurmuş milyon dolar alıp yabancı hocaya teslim edipte düşme potasına girince kaçacak hoca olsa dahamı iyiydi bir tarafta bizi ligde düşmeme potasından kurtardı diye tüm şehir arkasında (şifomehmet) bir tarafta biz ben buna sitem ediyorum geldigimiz yeri konumu bilelim dersler çıkararlım derim bu takımı destekleyelim derim .paradan puldan bahsedenler olmuş bülent uygun hakkında sivasta aldıgı paranın 2 katını ilhan cavcav verdi gitmedi bu adam birazcık saygı diyorum eleştirmeyin demiyorum saygılar..
buda benim fikrim