Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın Ardından
Alt 10.05.2009, 12:33   #120
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
güven3558 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birisi çıkıpta Mehmet yıldıza futbolda ofsayt denen bişey var,bak şöyle olur ofsayta düşmemek için şöyle yapman gerekir demiycekmi ya..Her maç bakın en az 5 kere ofsayta düşüyor.. ne bu yaa..böyle bişey dünyada yok..burda her maç beraber izlediğim arkadaşlarla iddaaya girer olduk kaç ofsayt düşecek diye...Bülent Hoca medyada ve diğer takım taraftarlarında antipati yaratmaya başladı tamam ama bizide bu günlere o getirdi..Hakkınıda yemeyelim..Ama ne olur MEHMET YILDIZA OFSAYTI ÖĞRET be Hocam...
evet aynısı benim de kaç maçtır dikkatimi çekiyor mehmet yıldız ofsayt kuralından haberi yok geçen hafta attığı golde bile pasif ofsayttı burda yazılanlara dikkat ettim hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz 3 forvet olayı ortasahasız takım bir de bana göre abdurahmanın defansif futbol anlayaşının olmaması gökhan gönülle kıyaslıyorsunuz o stoper oynuyor 2 maçtır adam geçirmiyor apoyu koysan yol geçen hanı olur ayrıca kamanan da bizim oyun stilimizi uymuyor kontra atak oynamamız lazım kamanan için lider olduktan sonra çoğu takım bize karşı kapandı genelde de kapanan takımlara karşı fiziksel kuvveti yüksek tum golleri attı kamanan youla gibi bir kaç maçlık bir oyuncu
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...