Cevap: BİR MAĞLUBİYETLE NELER KAYBETTİK?
Evet çok şey kaybettik.. Birincisi Sivas düşmanlarına unutulmaz bir akşam yaşattık.. Salyaları 10 metre ileriye fırlıyordu.. İkincisi BJK moral oldu maçlarına daha fazla asılacaklar.. Eğer dün akşam belediye değilde Sivas 2-0 önde olsa idi BJK o 1-1 maçı zor çevirirdi.. Bu bir psikolojik savaş arkadaşlar maalesef başarılı olamadık.. Ha herşey bitmiş değil daha üç maç var normalde bakınca Sivasın zor maçı birtek GS ama Antep maçındaki skoru kim umuyordu.. Ben en fazla berabee kalırız diyordum korkuyordum ama yenileceğimizi tahmin etmiyordum.. Ya İstanbul maçına ne demeli.. Bülent hoca trabzon maçından sonra üç galibiyet bir beraberlik yeter diyordu.. Haklıydı ve Antep maçına beraberlik GS mağlubiyet veriyordu herhalde.. Ama beş maçın ikisini kaybettik.. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok.. Şimdi bunu en başta Bülent hoca ve futbolcuların düşünmesi lazım.. 240 dakika abi ya tırnaklarınla kazıyarakta olsa bu üç maçı almak zorundasın.. Eğer şampiyon olmak ve bu eleştirenlere ağzının payını vermek istiyorsan bu üç maçı alıp şampiyon olacaksın.. Yoksa taraftarı daha da fazla strese sokmanın bir anlamı yok.. Hacettepe maçını da kaybedip sezonu kapatacaksın..
|