Cevap: Umut'a Merhaba ( Sivasspor hakkında Köşe ya
Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı
belediye maçında kahroldum. yenildiğimize değil taraftarımızın haline. maalesef kombine yüzünden bir yıldır aynı adamlara katlanıyorum. adam aynen şunu diyo...vay efendim şampiyon olacağız diye bunu ümitlendirmişler madem olmayacakmışız küme düşsek daha iyiymiş..sonrasında da ne küfürler futbolculara ne hakaretler..yaa ayıptır beee hiç mi vicdan hiç mi insaf yok bu adamlarda..
sadece bi örnek verelim daha dün süper ligin gediklisi olan sakarya (ki biz o günlerde üçüncü ligdeydik!!!) bugün ikinci lige düştü. eskiye göre üçüncü lig aslında..girin bakın tüm taraftar sitelerinde ikinci yarıda 30 puan alan futbolcularını alkışlıyorlar..takımlarına inançlarını yazıyorlar..hiç kimse ulan bilmemneler madem düşecektiniz bize niye ümit verdiniz gibi saçma bi şey söylemiyor. ama burdan herkese söz veriyorum bu takım şampiyon olduğunda (ki kesin olacak!!!) arkamdaki o üç beş herif sevinirlerse hele de futbolculara iyi bi şey söylerlerse vallahi ağızlarını burunlarını kıracam!!!!
her zaman her yerde en büyük sivas!!!!!
|
Yerden göğe hakkın var. İnan Şampiyon Sivasspor. Bizler İnandık. Acilen takımımızla görüşmemiz ve onlara umut aşılamamız lazım. Şuan tüylerim ürpermiş durumda.