Tekil Mesaj Gösterimi
Önemli Bir Konu
Alt 12.05.2009, 10:11   #57
cabuker
Yiğido

cabuker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 cabuker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Önemli Bir Konu

Epeydir Sivasspor u takip ediyorum (3. ligden beri) fırsat buldukça da maçara giderim. ikinci ligin son iki sezonu ve süper ligin tüm sezonlarında ise tüm maçlara gitmişimdir. hiç bir maçını kaçırmadım. benim ve tüm gerçek taraftarların rahatsız olduğunu düşündüğüm bir konuyu paylaşmak ve yorumlara açmak istiyorum. bu konu en çok son İBB maçında gün yüzüne çıktı. ben stadımızda kendi sporcusuna yöneticisine hocasına ağız dolusu küfür eden, bırakın kendi takımına başka takım futbolcularına, yöneticilerine ve hocalarına da küfür eden seyirci istemiyorum. biz bu takıma destek için oradaysak bu desteği en çok kötü günde vermeliydik. İBB maçındna sonra staddan çıkmadım ve çıkan insanların tepkilerini izledim. elbette içimizde çok büyük bir üzüntü ve acı vardı çok büyük bir yıkılmışlık duygusu hakimdi ama çıkan insanların çoğunun düştüğü rezillik beni utandırdı.

insanlar ağızlarını doldura doldura küfürler savurarak statdan dışarıya çıkıyorlardı.

Utandım

Üzüldüm

Yıkıldım

bu mudur sizin taraftarlığınız

bu mudur sizin takımınıza sahip çıkma çekliniz

oradaki seyircinin o takımı çağırıp alkışlaması moral vermesi gerekirdi.

size bu mutluluğu bu heyecanı veren orada terinin son damlasına kadar mücadele eden insanlar değ.lmiydi?

bu takımı buraya başka takımın hocaları futbolcuları mı getirdi?

Bu Sivassporumuzun düşüşünü dört gözle bekleyen leş kargalarının ekmeklerine yağ sürmektir.

BEN BÖYLE TARAFTARI STADIMIZDA İSTEMİYORUM.

Ya destek verin Ya da Gelip Köstek Olmayın

Saygılar

Benim Gibi düşünen biliyorum ki binlerce yüzbinlerce insan var ve bu site aracılığıya gerek bu sitenin yönetimini gerekse diğer taraftar oluşumlarını hareket etmeye çağırıyorum
cabuker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla