Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta
Alt 24.05.2009, 08:04   #27
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta

Alıntı:
COBANSARAYLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman sende kicina kina yak emi,dumbuk sizi kupadan eledik ligte yendik muhaha bekle gor yine yenecez sizi muhaha o..b..c..gu
41 yasinda adam 18 yasindaki cocugun laflarina "o..b..c..gu" diyerek cevap veriyor... aferin bize "yigidoluk" boyle bir seydi oyle mi?...

Sehrimi cok ama cok seviyorum.. sehrimin takiminin da cok basarili olmasini istiyorum.. ama once sivasli olmanin getirdigi degerler gelir.. bulent hoca' nin dinmek bilmeyen ego hezeyanlarinin eseri mi bu taraftar ve forum profili? kuruldugumuzdan beri sampiyonluga oynuyoruz di mi 1. ligde? ikinci senede ne mutevazilik kaldi ne anadolu degerleri.. onlar "ezik", bunlar "buzuk" oburleri "o.b cocugu" ne oluyor bize? hani biz futbolun temiz yaniydik? onurlu anadolu mucadelesinin yuzuyduk?

Anadolu takimlari bize yatsin dedik.. yatmayana s.refsiz demeye getirdik.. hocamiz her gordugu mikrofona, kameraya kendini ovdu durdu.. herkesi asagilamayi hak kendimize hak gormeye basladik.. bu nasil anadoluluk? Hakemler lehimize hata yapinca sustuk, lehimize hata yapmayinca cami cerceveyi indirdik.. stadimizda en cok "i.ne bilmem kim olamazsin sampiyon" derken butunluk sagladik sesimizi cikardik bu mu yigitlik?

Bu sezonki hal ve tavirlarimizdan bir sivasli olarak sahsen hic memnun degilim.. sampiyon oluruz olamayiz.. emegi gecen herkese tesekkur ederiz ama bu durum bizim adamligimiza zarar verecekse eksik olsun oyle sampiyonluk.. Bu foruma son kez yaziyorum ve basta Bulent hoca olmak uzere tum Sivasspor camiasi olarak eski mutevazi, saygili harbi gostermelik degil harbi anadolu, yigit gunlerimize donmeden bir adim uzaktan takip edecegim.. Sehrimizin yolu her alanda acik olsun.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...