Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
Alt 24.05.2009, 22:43   #87
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

Alıntı:
Horozigo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
@Alemdargokhan

Denizlispor taraftarının neredeyse tamamı İstanbul takımlarından nefret eder. Denizliye gelen deplasmancılar bilirler. Bu sene şampiyon Anadoludan diye beraber bağırmadık mı ? Şampiyon Anadoludan derken o hafta 16. sıra da olan Denizlisporumuzundan bahsetmedik heralde. Antep maçından sonra öküz altında buzağı arayan Denizlispor taraftarı olduysa, 3-5 kişinin densizliğinden başka birşey değildir. Ki bu densizler heryerde var. Denizlide, Samsunda, Sivasta.. Üzüldüm böyle düşünmene. Neyse daha fazla yorum yapıp konunun başka yerlere gitmesini istemiyorum. Nihayetinde forumunuzda misafiriz.
benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne saçmalamıssın sen bılader.. senın ne ayak oldugun bellı.kesın olan sıvassporlu olmadıgın.. bu tarz yorumları kımse dıkkate almasın.. ben cok ıyı bılıyorum denızlısporun ve taraftarının ne kadar centılmen oldugunu.. bıze yenılmelerıne ve bunun sonucunda dusme hattına yaklasmalarına ragmen bu sene sampıyon anadoludan dıye bagıran takıma ve taraftarına ben bır sıvassporlu olarak laf ettırmem. denızlısporu bazı cakallarla karıstırmayın lutfen..
esas sen saçmalamışsın.denizlispor taraftarına birşey diyen olmadı.sazan gibi atlamışsın sen

benim demek istediğim, denizlispor sivası yenerse veya bjk dan fark yerse yine bu gözle bakılabilecek mi?antep yendi die adamlara ne küfürler edildi.kardeş olunacaksa sonuna kadar olunmalı.beni yenenden kardeş olmaz düşüncesiyle yakında kardeş mardeş kalmaz.bilmem anlatabildim mi??
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla