Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı
sivas bes yıl oncesını hatırlasın demısse hoca cok buyuk bır küstahlık etmıs.donsun kendınede bı baksın 5 yıl once neydı sımdı ne oldu. buralara sıvas onunla geldı tamam ama oda sıvasla bu basarıları yakaladı nankorlugun alemı yok.bence bızlerdede hata var bazı ınsanları fazla ılahlastırıyoruz. bulent hocayı her zaman destekledım ama fatıh terımde begenmedıgım bır cok ozellık bulent hocadada bas gostermeye basladı.malesef dılının kemıgı yok.. cok buyuk olacak bı hoca ama oturup dusunmesı lazım bazen.umarım cok daha ıyı yerlere gelır ama bu lafı benım agırıma gıttı.yakısmadı ona..
|
yav hemserim aynen katiliyorum sana biz burda elestirirken saniyolarki sivas dusmaniyiz bulent uygunu sevmedigimizden bole konusuyoz biz emeklerine saygiliyiz sivasspora kazandirdigi artilar var inkar edilemez amma su son zamanlarda yaptiklari ve konustuklariyla heleki son virage gelmisken bu emri vaki tavirlari bizi cileden cikartan yoksa bulent uygun olsa ne olmasa ne benim bizim sivas sevdamizin onune kim gecebilirki bulent uygun bir akserdir ODA SIVASIN ASKERI ogenerallik sevdasinda olabilir ama generellere apoleti millet takar ona o apoletleri SIVAS VE SIVASSPOR takti fenerden sonrakim onu bilirdi sivasspora gelmese insanlarin anlamadigi bu kendini futbol idolu gibi gormesi kendine zarar ne olur geldigi gibi gider en fazla sivas bence coksey kaybetmez ondan iyisi veya kotusuylede gidebilecegi yere gider bu isler boyle herkes haddini bilecek......TEK GERCEK SIVASSPOR ONDANDA OTESI SIVASTIR BIZIM SIVASLILIGIMIZ SIVASSPORU DESTEKLEMEKLE OLCULEMEZ OLCMEYE KALKANLARINDA METRAJ BILGISI YETMEZ......