Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
kupalar icin sevmiyoruz... sevinmek icin de sevmiyoruz... Sivas asigiyiz...Sivasimizin adini duyuran Sivassporumuzu cok seviyoruz...
Sampiyon olsa biraz daha fazla seviniriz sadece.. O yuzden en ufak basarisizlikta tas atanlari anlamiyorum anlamak da istemiyorum...
Bu takim sizin hayal bile edemediginiz yerde ligin zirvesinde kimlere kafa tutuyor.. Sampiyonlar ligi on elemesinde kimlerle oynar bunun hesabini yapiyoruz...!
Umudumu kaybetmek istemiyorum ancak...Bu mactan 3 puan almamiz zor gorunuyor.. Ayni sekilde Trabzon un da Feneri yenmesi imkansiz..Biz yenilsek Trabzon berabere bile kalsa 2. olup sampiyonlar ligi on elemesine katiliyoruz...
2. olursak sampiyonlar ligi 3. on elemesinde oynayacagiz...yenilip elenirsek avrupa ligi icin bir eleme oynayacagiz...
3. on elemeyi gecip 4. on eleme oynamaya hak kazanir da orda elenirsek. Avrupa ligine direk gruplardan basliyoruz...
Hadi hayirlisi...Istanbuldaki yigidolar icin bu macta tribunde olmak bir vefa gostergesidir... Final sinavlarim olmasa bende gelecektim ancak gelemiyorum maalesef...
|