Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
bak güzel kardeşim taraftarı daha bilmiyorsun çıkmış burdan yok sivaslı budur olmayan budur diyorsun.senin başkanının taraftar hakkındaki daha fikirlerini bilmiyorsun çıkmış erzurumsporla taraftarı kıyaslıyorsun.orda biletler ne kadar 1 ytl mi?erzurumda benim de arkadaşlarım var atlayıp trene gelip maçlarını izleyip gidiyorlar.gelemem diye bir şey yok.istersen öyle bir gelirsin ki sen bile şaşırırsın.senin başkanın tek bilet desteği vermeyecek,bana maraton kırmızı beyaz olsun gerisi öenmli değil diyecek.yaw birde bilip bilmeyen adamdan laf yiyoruz bana o koyuyor.şampiyonluk maçında kale arkaları boşmuş.ver o boş yerlerin biletini taraftar gruplarına.bilip bilmeden yazmayın kurbanınız olayım.
|
maddiyat durmumu bilmediğinden maçlara gelememe durumum hakkındaki yorumlarına laf bile söyleme ereği hissetmiyorum...bedava bilete gelince sen bedava biletlemi doğdun veyaa başkaları illa bedava biletlemi girecek maçlara kendi ceblerinden veremiyorlarmı....bak sana şunu anlatim erzurum trübünlerinde tek bir grup vardır lise ve üni. alt dallarıdır bizim trübünde böyle değil...lise dadaş sorumlusu çocuk daha 150 kişi ayarlamış ve diyorki parası olmayan arkadaşlarım paralarnı cebimizden koyduk bunu lise talebesi yapıyor....ve arıca maç parası 1 tl deyil 5 tl dir......