Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraftara Sitem!
Alt 26.05.2009, 18:55   #50
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Taraftara Sitem!

yuh denir be buna.... taraftar şok içerisinde herşey son haftaya kalmış ne olacağın hesabını yaparken bülent bey takımı neden açğırmıyorsunuz gibi el kol hareketleri yaptı ve takımı içeri çağırdı....diğer yazılarımı okuyan varsa hep dedim ve diyeceğim bu bülent uygunu ve maç başı para alan ve anlamsızca her maçın ikinci yarısında oyuna giren ve sistemi bozan m. ali ağızlarıyla kuş tutsalar şampiyonlar ligi şampiyonu yapsalar sevmeyecem arkadaş...seni kim tanıyordu bülent efendi seni gündeme getiren sivasspordur...bu takım kendi sahasında kolay kolay yenilmiyorsa taraftar baskısının olmamasındandır...bunları düşünmek lazım ve memet efendiye bi kaç söz ya maç başlıyor eli havada bana atın bana atın adamlar korkudan tüm topları sana atıyor atamayan fırça yiyor...herkesle kavgalısın...bırak bu ayakları profosyonel ol kardeşim....elin adamı neler çekiyo başka statlarda... boş kaleye gol atamazsın memet... top alıp veremezsin memet...arkadaşlarınla kavga edersin memet...sonrada taraftara suç bulursun... ben 15 yaşımdan beri stata giderim ibb maçında ilk defa taraftarın ayakta maç seyrettiğini gördüm bağırdı çağırdı gol olsun diye ama yok.... bu taraftar yeniyeni öğreniyor bazı şeyleri ama kimse kalkım YİĞİDOMA söz söyleyemez... bu böyle biline..( bu arada bu açıklamayı memet kendi değil birilerinin !!!! gazına gelerek yaptı sizde onu çok iiii biliyorsunuz )
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla