Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!
Alt 28.05.2009, 12:06   #82
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mmk nıklı arkadasa sonuna kadar katılıyorum bırakın boyle ıpe sapa gelmez ıddaları elınızde varmı bır delıl basaramayınca bırseylerı basaranalara hemen camur at karala bızım takım elıne gecenlerı degerlendırseydı gonullerın sampıyonu degıl super lıgın sampıyonu olurduk zaten gonullerın sampıyonu dıye bır seyıde kabul etmıyorum iki senedir bu muhabbetlerle kandırılıyoruz medya hemen bıze durumumuza gore bır isim buluyor bu bıze takılan yigido ısmındede görülüyor nedır bu yigido ismi anlayamadım gıtti ben bursaya yenı taşındık burda yaşayanlar yıgido ne diyorlar kürtce isim gibi sivasta cok kürt varmı dıyorlar sendemı kürtsün diyorlar adamlar haklı yigido ısmı onlara kıbar feyzo hamıdo davaro gıbı kurtce ısımlerı akıllarına getırıyor gercektende oyle bırı cıktı bunların adı yıgıdo olsun dedı kaldı oyle sıvas ta bence hıcte yakışmıyor o isim bir kurtulamadık şu köylü psıkolojısınden yeter artık degişsın artık hersey MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR ....

Sen YİĞİDO'nun anlamını bilmıyorsan kusura bakma ama Sivas'lı değilsin yada bunca sene boşuna yaşamışın. Senden ricam var münkünse SİVASLIYIM deme !
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla