Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Alt 30.05.2009, 12:29   #143
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
GSULAN! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba Anadolunun " yiğit " insanları.Bir kahramanmaraşlı olarak Sivasın şampiyon olmasını eğer GS olamıyorsa başarmasını istedim.Fakat camianızın Türkiye kupası maçındaki çirkin oyunları bu düşüncemi yerle bir etti nee yazikki. Milyonlorca Galatasaray taraftarıda aynı düşüncededir.

Beşiktaşın mağlup olsa bile hatta o sırada sivas önde bile olsa oyuncularımız bu maçın peşini asla ve asla bırakmayacaklar.Nedeni belli Türkiye kupasında yaşattığınız kirli oyunlar.

Sivasın yiğit halkına insanına asla ve asla bunu bağdaştırmıyorum ama kelin ( fenerbahcenin) ilacı olsa kafasına sürermiş.Onların emellerine uymanız bizleri son derece üzdü.

Prestij sayılabilecek bir maça gitmemeyi düşünürken Türkiye kupasındaki olayları yaşatmak için Samiyende olacağım/olaacağız.

İnşallah seneye SİVASın büyüklüğüne yakışacak bir başkan bir teknik direktör takımın başında olur.

fenerbahce kongre üyesi bir başkan her fırsatta fenerbahceliliğini söyleyen bir hocayı bu ligde şampiyon yapmazlar.

Sivasspora Bizim maçlarımız dışında Başarılar diliyorum.

Selametle..
Bende Kahrman Maraşlıyım

hemşo sana bir soru Ilhan cavcav gsli oldugunu hep söylüyor o niye antipatik olmuyor` kimse ona kin göstermiyor?ali ipek fenerbahceli o niye antipatik olmuyor(cünkü sizi bir kerem şampyion yapti onun icin demi )

Ayrica Sivas kirli oyunlar sürüyor diyorsun, peki o senin temiz galatasray neden gecen hafta besiktas maglubiyetinde, arda topu auta atarken gidiyor rüştüyle sarmaş dolaş oluyor, baros yenilirken bile gülüyor
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır