Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Alt 30.05.2009, 22:47   #9
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Milyon dolar bütçeli takımların sadece hayalinde yaşattığı, atıp tutup lige başlayarak sene sonunda ligde kaldıkları için şükreden takımların başaramadığı, hayal kadar tutkulu, rüya kadar güzel, sevinmek kadar gerçek bir duyguyu yaşatan sizlere, Sayın başkan MECNUN OTYAKMAZ, sayın hocamız BÜLENT UYGUN, alın terlerini akıtan tüm FUTBOLCULARIMIZ, Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp çalışanları, Yardımcı hocalarımız veee TARAFTARIMIZ ! Emeği geçen tüm herkese Can-ı Gönülden TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Sezon başında 2. olacaksınız deselerdi belki hepimiz sevinçten havalara uçar Ligi bitirirdik. Ama gelin görün kü son haftaya kadar taşıdığımız ŞAMPİYONLUK ümidi nedeniyle Şampiyon olamamanın verdiği burukluğun tarifide mümkün değil. 50 yılda bir gelen bu şansı keşke kullanabilseydik. Ama oyunun kurallarını tam olarak bilmediğimiz için ŞAMPİYONLAR LİGİ RÜYASINA kaldığımız için kendimizi başarılı görüyoruz.

Bizi çekemeyenler alkışlayacakları yerde bugünden itibaren başarılı olamayacağımızı ifade edip bizi eleştireceklerdir. Olsun eleştirsinler. Onların avunacakları birşey olmadığı için, böyle başarılı takımları olmadığı için bize saracaklardır. Olsun !...

Bu kısıtlı bütçe ile, sınırsız sevinç yaşatanları başta BÜLENT UYGUN olmak üzere AYAKTA ALKIŞLIYORUM ve teşekkür ediyorum !...

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...