Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Alt 01.06.2009, 10:34   #109
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Sivasspor son 2 yıldır Türkcell spor lig'e damgasını vurdu. Geçen sene ve bu sene büyük başarılar elde etti. İlk kez bir Anadolu şehrinin bir futbol takımı Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etti.

2 yıldır göhsümüzü gere gere dolaşıyoruz. Hangi takım'ı tuttuğumuzu sorduklarında gururla SİVASSPOR diyoruz. Bunlar kolay elde edilecek başarılar değil. Üstelik Türkiye Süper Liginde.

Sn. Mencun Başkan'a ve şahsında yönetim kuruluna, Sn. Bülent Hoca'ya ve teknik ekibine, tüm futbolcularımıza ve Sivasspor'un başarısı için ter döken takımın masör'ünden tesislerdeki bahçivanına kadar herkese, özellikle de cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Son 2 yıldır artan başarı grafiğine bakarak 2009-2010 futbol sezonunda şampiyonluk yaşamayı temenni ediyorum.

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
...
İnşallah bir daha Kamanan kalciyle karşı karşıya kalınca heyecandan ayağa kalkınca sırtma bir el uzanıp "otur gardaş" demez.
Ayrıca, bu yorum çok güzel olmuş.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dağcı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...