Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bilica Fener`de
Alt 08.06.2009, 12:10   #27
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Bilica Fener`de

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...
Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla