Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor`a Civelli
Alt 15.06.2009, 14:27   #4
baliliiiiii
Yiğido

91 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 baliliiiiii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor`a Civelli

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Renato Civelli
14/10/1983 doğumlu 26 yaşında, 193 cm boyunda 89 kilo ağırlığında.. Defansif Stoper mevkiinde oynuyor. Marsilyada 2 numaralı formayı giyiyor. Fransa kupası ve Lig kupasında forma giymedi. Ligde 14 maçta toplam 1143 dakika görev yaptı. Rennes, Nancy, Lyon, Nice, Touluse, Lorient, St. Ettienne, Nantes, Paris S.G., Valenciennes, Caen maçlarında 90 dakika; Le Mans maçında 59 dakika ve Caen maçında ise 4 dakika forma giydi. Hava hakimiyeti iyi olan Renato ligde defans oynamasına rağmen 2 golü bulunuyor. Özellikle Lorient deplasmanında attığı galibiyet golü çok konuşulmuş Fransada ayrıca Nantesi 2-0 yendikleri müsabakada da bir golü bulunuyor. Ayrıca Şubatın 7 sinden beri kadroya girememiş. Ya sakatlık geçirdi yada kadroda düşünülmedi. Bponservisi 2009 Mayıs ayında sona eriyor uyarısı veriyor Fransa Federasyonundan ama ben belki yanlış tercüme etmiş olabilirim. Defansif oynamasına rağmen fazla agresif bir kişiliği yok gibime geldi. Toplam oynadığı maçlarda (Lille, PSG ve Bordeaux ) 3 sarı kart görmüş. Umarım iyi kumaşı vardır. Yaşının genç olması beni fazlasıyla sevindiriyor. Bu transferlerde Kamananın ve Hamed'in faktörlerinin olduğunu düşünüyorum. Akşam detaylı açıklamaları evdeki PC den yapacağım. Ayrıca son resmide aşağıda...

bilgi için teşekkürler büent hocamız işini nilir inşallah hayırlısı olur...
baliliiiiii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla