SivasSpor icin ne Yapabilirim?
SivasSpor icin ne Yapabilirim?
Dünyanin her yerine dagilmis Sivaslilar ve Sivasta yasayan Degerli kardeslerim,
Unutmayalimki takimimizin basarisinda en önemlilerden bir tanesi ekonomi olmakla beraber tek basina yeterli olmuyor. Yine futbolcu kalitesi,Teknik heyetin teknik kapasitesi veTaraftarin coklugu yada bagliligi bunlarin hicbiri tekbasina birsey ifade etmiyor. Eger etmis olsaydi
milyonlarca Euro yu En fazla transferlere dökenler yada en fazla taraftari olanlar, En kaliteli teknik heyetle calistigi idda edenler. Her yil Sampiyon olurdu. ve Borc batagina batip icralik olmazlardi.Bence basarinin Temel kaynagi basta basariya ac olmak ve basariyi istemektir. yine hücresine iliklerine kadar takimina bagli olmak Onun ihtiyaclarina cevap olmaktir. Oynadigi takimin sorumluluk aldigi görevin, ve Takima bagliligin hakkini vermektir
Biz Sivaslilar icinde sahip oldugu Sivaslilik kimliginin ve dogup büyüdügümüz yada babalarimizin dedelerimizin Atalarimizi dogdugu büyüdügü ve o toprakta ebediyete kavustugu yerlerin hakkini vermek olmali.Belki asagiya yazacaklarimin önemli bölümüne kulübümüzün ihitiyaci olmayabilir. ama o vucudun bir parcasi olmak icin katki saglayacamiz noktalari belirleyip katkimizi sunalim.Onun icin diyorumki Sehrimizin bir markasi haline gelen ve tanitiminda gelisiminde önemli bir katkisi olan yada olacak olan Sehrimizi Gruru SivasSpor icin Biz sivaslilar ne yapabiliriz.
1- Ben iyi derecede .......yabanci dil bilirim bu konuda ihtiyac olursa yardimci olurum.
a. önemli kurumlara ve firmalara mektuplar emailler atarak takima destek isterim
b.Dil konusunda takim futbolcu tanitimi icin brosür vaya takim sitelerine yardimci olurum
2- Ben Sponsorluk konusunda destek sunabilirim yada sponsor bulabilirim.
3-Yurt disi ve veya icinde ........... Sehrinde .......ülkesinde Takimimiza destek amacli Ben Lobi faliyeti yürütebilirim
a. Kardes kulüp bulabilirim
b.yabanci firma ve belediyelerin takimmiza maddi destek vermelerini saglarim.
c. Yerli firma ve belediyelerin takimmiza maddi destek vermelerini saglarim
d.Kulübün ve Sehrin Tanitimina katki saglarim.
e.Kaliteli ama ücretsiz veye düsük maliyetli Kamp yapma alanlari bulma noktasinda yardimci olurum
4-Yüksek maliyetle kulübe para kazandiracak Forma reklami ayarlayabilirim.
5. Kaldigim Ülkede veya sehirde maclari izlerim iyi olan futbolculari kaydeder teknik heyete yollarim.
7.Maddi olanak saglarim
8.Dönem dönem taze yiyecek icecek tesislerimize yollarim.
9.Ben Taraftarlarimiza maddi destek sunarim deplasmana daha fazla insan gitmesine katki sunarim.
10.Ben ............ mahallesinde,köyünde,ilcesinde ,ilinde,taraftar grubu kurarim. takima ilgiyi yükseltirim
11.Cocuklarimi maca yollarim
12 Basarisi icin dua Ederim.
Bu rakamsal siralamaya ve cesitliligi tartisarak sizlerinde destegiyle cogaltabiliriz.
simdi herbirimiz hangi konuda destek sunabiliriz onu yazalim
|