Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'da Namouchi krizi
Alt 28.06.2009, 01:24   #54
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'da Namouchi krizi

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi şu yazdıklarının benim söylemek istediğimle ne alakası var. bi kere sen neden direk üstüne alındın ki. bak bi abin olarak daha açık yazıyım:
1. namouchi çok iyi bi futbolcu kesinlikle katılıyorum.
2. fanatikte ki haber kesinlikle yalan futbolcuyla anlaştık çok da güzel oldu.
3. insanların vatanını sevmesi dünyanın en güzel değeridir ancak başka milletleri aşağılayarak ya da diğer insanların tercihlerinden dolayı onlara hakaret etmek basit bi anlayıştır. sen çocuğunun iyi bi eğitim alması için galatasaray lisesine göndersen( ki fransız okulu ) ya da istanbul erkekte okusun desen( ki alman okulu ) ya da çok zeki bi çocuğun olsa ingiltereden burs kazansa gidip oxford da okuyacak olsa pırıl pırıl yetişse önemli işler başaran bir TÜRK çocuğu olsa şahsen ben gurur duyarım. birisi sana çocuğun bunları başardı diye ya da sen ona böyle bi gelecek sundun diye senin namouchi ye söylediklerini söylese ona da yine aynı tepkiyi veririm. çünkü doğrular hiç bir yerde hiç bir zaman değişmez benim güzel kardeşim...
bende araplari cok iyi tanidigim icin oyle yazdim cogu fransizcada israr ediyor ama arapca bilen yok bende her vatandasin kendi mirasina sahip cikmasini vurgulamak istedim eyvallah
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...