Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolar Seçimini Yaptı !
Alt 02.07.2009, 17:27   #42
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yiğidolar Seçimini Yaptı !

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahh ahhh vatanım ne haldesin!! türkçeyi doğru kullanın diyenlerden nefret eden gençlerin var. sana hiç bi şey söylemiyorum ancak ölene kadar 'öğretmencilik' oynarım bunu bil. çünkü bir vatan sadece toprağıyla bağımsız olamaz. dilini ve kültürünü sömürmüşlerse ya da senin gibi gençlerin beyinlerini bu hale getirmişlerse tüm istiklal savaşı boşa verilmiş demektir!!!
kardes, Din ile Türkcenin ne alakasi var söylermisin? Benim Türkcem bana yeter ve artar bile, ben 3 dil ile büydüm ve 3 dilide ayni seviyede yaziyorum ve konusuyorum. Ve Seni alakadar etmez türkcemin nekadar iyi oldugu. Türkcemin kahyasi senmisin? Isin gücün yokmu allahini seversen, dinden bahsediyorsun, sor hocaya bos bos yazarak insanlarin canini s1kmak nekadar dogru birsey. Herkez kendi yoluna baksin lütfen.