Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum
Alt 09.07.2009, 19:18   #9
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
taraftarlik sadece iyi günde takimi desteklemekle olmuyor. asil isler iyi gitmedigi zaman destek vermek lazim. bu maglubiyeti bu kadar abartmaya gerek yok, henüz hazirlik dönemindeyiz, futbolcular tam kapasite oynamiyor.
ve sonuc olarak bu takimin bu kadar basarili olmasindaki en büyük etkenlerden birtanesi bülent uygun´dur. kimsenin ona bir laf söylemeye hakki yok diye düsünüyorum.
basaridaki etkenlerden birtanesi bülent uygun dedim, diger etkenler ise yönetim ve futbolcular.... yani kusura bakmayin taraftarin bence hicbir katkisi yokkkk, maalesef.....
İŞTE BÖYLE OLUMLU YAZILAR YAZARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER BERABER OLMALIYIZ.
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır