Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Forma Kapma Savasi
Alt 13.07.2009, 16:30   #7
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Forma Kapma Savasi

Alıntı:
SECURITY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivassporlu futbolcular arasinda grup olustuguna katilmiyorum
teknik direktörun mac boyunca verdigi taktigi uyguluyor futbolcular teknik direktor su oyuncunun uzerine oynayin dedigi muddetcede oyuncular o futbolcuya oynarlar.bir futbolcu oyun icerisinde takim arkadaslarindan fazla pas alamiyor ise yanlisi oyuncularda degil teknik patronda aramak lazim

Degerli hemsehrim senin düsüncene saygi duyyorum cok yönlü dogrularin oldugu gibi futbol gibi oyunda cok yönlü yanlisliklarinda olabilecegini göz ardi etmemiz gerekir. gecen yilki sistemin dogrulugunu savunmuyorum. dogrudur gecenyilki sistem Kaptan Mehmet üzerine kuruluydu ama Kaptaninda yapmasi geren kendini ve arkadaslarini pozisyona sokmakti. bu noktada dikkat edilirse gecen yil Balili,Tum ve Kamanan gibi futbolcular bir cok gol pozisyonunda arkadaslarini onlari pozisyona sokmasi ile degil bireysel cabalari pozisyon yarattilar pres yaptilar kovaladilar yada karambola getirip attilar. özellikle organize olup alda at dedikleri pozisyon sayisi cok azdir. bu hocadan yada baskasindan kaynaklanir ayri birsey o konudaki düsüncelerimi daha önce o sürece iliskin dile getirmistim Özellikle Hocanin o sürecte tüm formsuzluguna ragmen Mehmet israrina anlam vermemistim. buna tekrarda girmek istemiyorum.

Yeni bir döneme girdigimiz bu sürecte kimse gönül rizasi ile sirtindaki formayi baskasina alda sen giy demez. bu noktaya dikkat cekerek dürüstce Tatli bir rekabet olmasina vurgu yapmak istedim. hem teknik heyet gercekden kimin formayi hak ettigi konusunda adaletli gir yargi olusturur. hemde bizler gercekten vazgectigimiz futbolcular ve transferde verilen paralarin degip degmedigini gözlemleriz. yok herkes yine bildigini okuyacaksa gidenler neden gitti gelenler neden geldi. bir anlami kalmiyor. Fotbolun icerisinde her takimda grup gibi hareket eden vardir. yok diyenlere iyi gözlemlemelerini temenni etmekden baska bir sey elimden gelmez..
Saygilar
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla