Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Olympiakos
Alt 16.07.2009, 01:47   #6
TekSivas
Acemi Yiğido

15 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 TekSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Olympiakos

Slm Malesef bügünkü maca bakamadim kendim futbol oynadigim icin,ama yasilara bakiyorum inanamiyorum bence sivasi tutan fasla kimse yok!önce kimi tutularsa onari düsünüyor!!! Ya biz sivasliyis istanbulu diyil bende fenerliydim sivasspor benim icin ama ayri benim vatanim benim kendi topragim. Hersene sampionlugna mi oynayacagis? Fener-cimbom-besiktas onarda hersene sampionluga oynamiyor! 20 sene bu likde top oynayan takimlar var daha sampionluguna oynamak nedir bilmiyorlar!! Ama biz biliyoruz herkes sivasspor un yerinde olmak istiyor!! ama biz istemiyorus ya sev ya terket !
gelelim bügünkü maca Olympiakos dedigimis takim 13 senede 12kere sampion olmus!! bunu kimler yapabilmis? Ne FB ne GS nede 8YK!!! 1-3 yenilmisis olabilir
ben sivasin almanyada hasirlik macina baktim 3 lig takimindan ya 4 ya5 yedi hatirlamiyorum! Ama o senesi sivas ligde 7 olmus!!! Ben Seni Seviyorum Sivas ve Hersaman seni sevecem hem bu ligte hemde kümede Ölürüm senin icin Sivasim!!! Ama Fener icin parmagimi kanatmam! Saygilarima Muhammet Er
TekSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TekSivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...