Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
SivasSpor un kalitesi ve onun hocasinin kalitesi tesbit ettiginiz noktalarda hassasiyeti gerektirir. dogru bir yaklasim sergilemissiniz Sayin Hocam. Dikkatinizi ve yogunlugunuzu yaptiginiz ise yöneltmeniz yerinde bir karar. Bu Takimin ve takim olarak teknik heyetinden, yöneticisine, sporcusundan, Takim icerisinde cesitli sorumluluk alanlarin bir bütünen basarilari ortada iken bir takim Külüp ve onlarin parali askerleri konumundaki yazarlar elbirligi yaparak bu basariyi sabote etmeye ve zayif birakmaya calisti. Onlara verilecek en dogru cevap bir bütünlük icerisinde ne denli yikilmaz bir kale ya sahip oldugumuzu göstermektir.
Degerli SivasSpor taraftarlari ben 19 yasinda Sivasdan ayrildim Istanbula yerlestik Besiktas semtinde is bulup calismaya basladim. Sene 1987. O tarihlerde arkadas grubunun etkisi ile besiktas türübünlerini hizli taraftarliginida yaptim yanlista. Ama 1992 yilindan beridirde almanyada yasiyorum. ne zamanki Sivas 1. lige cikti Besiktasa sempatim bitti. Sivas sporun basina kim geldiyse dönem dönem uyari mahiyatinde siddetli belki dozunu kacirdigim elestirilerimde oldu ama asla ne bir hocayi nede bir sporcuyu nede bir yöneticiyi tarzini yöntemini begenmesem bile gereksiz görmedim kabul etmemezlik yapmadim. eski taraftari oldugum takimin gözlügü ile hicmi hic bakmadim. Besiktas ve yöneticileri icin neler yazdigimi gecen yil ligin sonlarina dogru yazdigim yazilardan görebilirsiniz.
Degerli hemsehrilerim ve SivasSporlular bu iddamizda samimi isek elimizden gelen samimiyeti ve bagliligi göstermek zorundayiz. elestirilerimizi yapalim eksikleri söyleyelim ama bunlari yaparken bir baba bir kardes bir anne bir gercekten yüregimizde yer eden sevgiliye yaptigimiz uyari mahiyetinde elestiriler olsun yaptigimiz uyarilar. yerini bulsun. Bazi yaklasimlarin Sonucta Hocamizda sporcularimizda ve yöneticilerimizde insan. Onlarin basarilarindan onlari duygu anlaminda ödüllendirmesi gereken bizleriz. cünkü bu takimin gercek sahibi taraftar dir. düsünün ki son otuz yilda bu takima gerek yönetim gerek sporcu kimler geldi kimler gitti. sadece kalan tarafter oldu. Bizlerde bu mantikla bakip. Lütfen Artik hic bir Sivasli gecmis tutugu takimin kaliplari ile red ve kabul ölcülerimizi belirlemiyelim o mantikla hocaya ve sporcuya bakmiyalim. bakis acimiz sadece kisilerin basarisi ve basarizligi olsun. Basarisinda omuzumuza ve kafamizin üstüne koymayi bilmezsek basarisizligindada yerden yere vurup elestirmenin ve inkar etmeninde anlami olmuyor . Eger bizim acimizdan her sey SivasSporun basarisi ise sehrimizin onuru, gruru ise bu gruru yasatanlarida onurlandirmayi Sivas Insani ve SivasSpor taraftari bilmeli. Sivas Insanina yakisanda budur. Ne kisiye taraftar olacagiz nede SivasSporun basarisinin önüne sahislari koymacagiz. bize yakisan da budur.Onu basariya tasiyan her ferdide onurlandirmaliyiz omuzlamaliyiz. ve moral ve motivasyon denizi olmaliyiz onlari garretlendirmeliyiz unutulmamaliki bu görevde bizim.
|
Şu yazı
SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ için bir MİLAD yazısı olması gerekiyor. Aynı düşünce ve duygulara sahibim. Yaşım 28... Sivassporla benim tanışmam ise gardaşımın aksine daha çok küçükken oldu. Taa 80 li yıllarda tabanca ların kavgaların içinde oldu (Sivas-Giresun).. Ama her zaman ikinci plandaydı Sivasspor. Her zaman çokda fanatik olmasamda ben o yıllarda Fenerbahçeliydim.. Taa ki Süper lige çıkana kadar. Ve ondan sonrada kolay kolay bırakmayacağım. Küme düşsede aslaaa. Sözüm şu bende 10 ylı aşkın gurbetteyim. Çok nadiren memleketime geliyorum. Ama burada hiçbir zaman takımımı yalnız bırakmıyorum. Gah maçlarını tvden gah SMS lerimle muntazaman desteklerimle herkesi gayrete getirmeye çalışıyorum. Uzatmayacağım sevgili gardaşım burada çok güzel izah etmiş. Bu yazının gardaşımın yazısının önüne geçmesini istemiyorum. Allah aşkına artık bırakın kimliğinize dönün gardaşlarım diyorum,
ALLAH AŞKINA
Atilla Torun...