Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 07:40   #101
MHAKAN
Yeni Yiğido

MHAKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MHAKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

bukadar da olmaz ki... ya bırakın artık suç bana ait falan filan, 5-0 yenilmemiz çok önemli değil büyük takımlar da zamanında çok farklı mağlubiyetler aldılar. Ama asıl korkunç olan takımın oynadığı kötü ama çok kötü futbol. Asıl insanı kahreden gidenlerle gelenler şöyle bir bakın gelenler gidenlerin eline su bile dökemez. Ayıptır gerçekten çok ayıptır bırakın artık bu kuru lafları sizin yaptığınız açıkça sivas taraftarıyla dalga geçmek Allah aşkına aldığınız adamlardam bir tanesini de şöyle özellikli böyle güzel oyuncu diyebileceğiniz kim var diğer anadolu takımlarının yaptıkları transferlerde ortada sakın onlarda para var bizde yok demeyin. Onlar demekki taraftarlarına daha çok saygı sevgi duyuyor ve onları ciddiye alıyor. Ama siz gerçekten bizleri ciddiye almadınız. ağlaya ağlaya gönderdiğiniz adamlar hem iyi oyuncu hem de sivası gerçekten benimsemiş gerçek yiğidolardı ama siz yiğidoluğuda bitirdiniz artık bizden de sizleri ciddiye almamızı beklemeyin ve lütfen farklı amaçlarınız varsa gidin onları başka yerde hayata geçirin. Bülent hoca yaptığı anlamsız açıklamalarla iyice itici olmuştu aslında bunlar göz göre göre geldi. Tabi ki yaptığı güzel şeyler var bunları inkar etmiyoruz ama el insaf bukadar da olmaz. Yine diyorum bu malubiyet çok önemli değil ama böyle tel tel dökülen bir takımla bu sezon çok zor biter.........
MHAKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla