Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 08:18   #112
GencFenerli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 GencFenerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Merhaba Sivasli Arkadaslar!

Ben Bir Fenerbahceli olarak Sivassporun bu sekilde yenilmesine gercekden, ve kalpten söylüyorum cok üzüldüm..Benim icin gecen Senenin Samiyonuda Sivasdi..Sivasspor aurupada bir heycan yaratti...Burda herkes Sivasa ayri bir sempati duyuyor...Ilk defa bir anadolu Takimi, böyle bir basari elde etti...
Gelelim maca: Arkadaslar sinirinizi anliyorum, öfkenizi de anliyorum...Evet yanlis bir transfer politikasi izlenilmistir, satilmasi Sivassporun sah damarini kesmek gibi olan oyuncular gönderilmistir...ama yinede bu kadar kan kusmayin bu Takima...Bu takim kimsenin hayal edemedigi ve düsünemedigi bir gercek yasatti Sivasa ve inaniyorumki yasatacakda...
Ben bir Fenerbahceliyim, bizde Aurupada sifir cekerek Barcelonada 5 yirek, Milandan 4 yiyerek basladik...Ama gittikce daha iyiye gidiyoruz...
Sivasli Futbol severlerde biraz sabirli olmasi lazim..Kolay degil arenalrda oynamak..Koskoca Fenerbahce, 15 yil TSL Sampiyonu, daha sadece bir Ceyrek Final oynayabilmis, ve bütceside kücümsemiyecek kadar cok...
Ondan cok fazla üzülmeyin ve Takiminizi destekleyin...Forma alin, Bilet alin, Kombine alin...Ben her sene Tr ye giderim bir yada iki yeni FB formasi alirim...Damlaya Damlaya göl olur, herkes katki yapmasi lazim...
Sivasspora Basarilar diliyorum, Insallah seneye Sivas Sampiyon olur...
GencFenerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GencFenerli'a Teşekkür Ediyor...